Menu

EVENTYRLIGE BOLIGER

Midt i en oase – hjertet af Aarhus som nabo

Som beboer i Valdemars Have kommer du til at bo midt i en rolig oase, hvor der er masser af plads til privatliv, fordybelse og socialt samvær. I hjertet af Valdemars Have kommer en grøn byhave til at vokse frem, så området med årene forvandles til en smuk og grøn oase.

Men lige uden for Valdemars Haves grænser ligger det pulserende Aarhus, hvor tilbuddene ligger side om side - kulturikonet ARoS, den hyggelige Jægergårdsgade, den naturskønne Brabrand Sø og Aarhus Å’s klassiske og velbesøgte cafeer.

Tag med rundt i området omkring Valdemars Have

Til nogle af lejlighederne hører sig også en stor tagterrasse, hvor du kan nyde udsigten over Aarhus centrum.

Udover den skønne byhave i midten af Valdemars Have har du også mulighed for at nyde vejret og en stille brise på din egen altan.

Kvalitet i alle afkroge

Valdemars Have er bygget til den kvalitetsbevidste boligkøber. Her er tænkt kvalitet fra klinkegulvene i badeværelset til egetræsrammen i panoramavinduerne.

Alle boligerne har en lofthøjde på hele 2,70 meter, som giver en unik rummelighed. Desuden får nogle af de store panoramavinduer en bred vindueskarm, der starter allerede 40 cm over gulvet. Her bliver plads til, at du tager en pause fra hverdagen, smækker benene op og nyder en kop kaffe, mens du kigger ud på den grønne byhave.

Til både køkken og badeværelset er valgt uno form elementer, der giver et let og minimalistisk udtryk, hvor fleksibilitet og funktionalitet er i højsædet.

Gulvene i boligerne bliver smukke, brede egetræsplank, som giver lejlighederne naturlige og lyse rum.

Parkering i Valdemars Have

Under byhaven gemmer sig en parkeringskælder. Her har du mulighed for at tilkøbe en parkeringsplads. Parkeringskælderen sikrer, at du altid kan parkere helt tæt på din bolig.

I parkeringskælderen finder du også cykelparkering, så din cykel kan komme i læ for det danske vejr.