Menu

ARKITEKTUREN

Eventyrlig arkitektur

Det er grundens unikke karakter med dets dramatiske fald, der har inspireret schmidt hammer lassen architects til at skabe de to smukke og gedigne bygningskroppe, som ligger på hver deres side af det fælles, grønne haverum, der skaber en stille oase midt i pulserende Aarhus. Bygningerne er sammensat af parallelforskudte sektioner, der - som store trappetrin - optager områdets markante højdeforskel.

schmidt hammer lassen architects, der har tegnet Valdemars Have, er en af Skandinaviens mest anerkendte og prisvindende arkitektfirmaer og leverer med Valdemars Have endnu engang arkitektur af høj kvalitet.

Rent byplanmæssigt fungerer grunden som et hængsel, der forbinder den høje del af Aarhus hvor Rådhuset, Musikhuset og ARoS ligger med den lave del af byen som bl.a. er kendt for Godsbaneområdet.

Med et fald på 11 meter fra Valdemarsgade ned mod Eckersbergsgade oplever man grunden som en magisk eventyrdal, eller som en dramatisk og fascinerende kløft i landskabet.

En variation af boliger

Valdemars Have har en stor variation af lejligheder. Her kommer både mindre 2-værelses lejligheder til den studerende eller det unge par og store penthouse lejligheder med privat tagterrasse og udsigt til Musikhusparken, ARoS og Godsbanen til det købedygtige publikum, der vil bo helt tæt på alle Aarhus’ kulturtilbud.